Foshan Guangshun (Luckyjet)Sanitary Ware Co.,Ltd

Uudised

Ocht gcúis go bhfuil an snámha go maith do do shláinte
Vabastusaeg: 2020-07-01 14:23:28  Löögid: 23

Pole midagi paremat kui avastada midagi maitsvat või meeldivat, nagu viski joomine ja ratsutamine hobusega.Sellest paremat aega ei ole, sest me elame suplemise ajastul.Kaua aega vannis ei ole kunagi olnud populaarsem või salvestatud - põhjusega.Nii et olge valmis headeks uudisteks, mida te ja35;39;kuulete terve päeva: pika kuuma vanni nautimine on meditsiiniliselt kasulik.Meie kauakestev kultuuritraditsioon saua ajal võib olla meelitanud teid selle õõnestava võimu juurde, nagu Jaapani suplustraditsioon, või OnSun, või Rooma sauna, või isegi ristimine.Mis kasu on sellest, kui sa vanni lähed?Siin on kaheksa põhjust, miks sa täna duði alla lähed.

Esiteks.Pesemine võib su tuju parandada.

Ilmselgelt on see#39;hea paikseks jääda soojas vees, kuid nauding on juhtumisi püsiv.Psühholoog Neil Morris, kes uuris 80-ndat inimest, ütles, et suplemine võib vähendada depressiooni ja pessimismi, sest " Ujumine võib panna tundma eraldatuse, vaikuse ja mugavuse imelist kombinatsiooni. " See lähedus, mida me tunneme, kui me upume sooja vedelikku, annab meile emaüsas mõtte, viitab dr John harkapile, Briti kuumaveeallikate fondi meditsiinilise nõuandekomitee esimehele.Üldiselt toob suplemine kaasa mugavuse ja lõõgastumise tunde.See turvatunne võib lõdvendada su mõistust ja keha.

2.Need aitavad sul paremini magada.

Kvaliteetse une hüvesid on laialdaselt tunnustatud, kuid paljude inimeste jaoks on raske mõista, kuidas saada tõhusat kaheksat tundi.Pikaajaline teooria on, et alumine südamiku temperatuur aitab uinuda, mistõttu mõned teadlased soovitavad magada külmas ruumis.Aga kuum vann enne voodi võib olla sarnane mõju.Meie kehatemperatuur dro&35;112; on loomulikult öösel, mis on märguanne melatoniini või unehormooni tootmisest.Sosistades sooja vett tõstab su kehatemperatuuri, samal ajal kui lahkumine paneb su keha temperatuuri kiiresti langema, edendades sellega melatoniini tootmist, seeläbi paremini magamiseks valmistumist.

3.Kuum vann võib aidata lihasvalu leevendada

Kuumus paneb su vere voolama, mis mitte ainult ei aita vereringet (rohkem seda hiljem), vaid aitab ka lõdvestada valu või pingul lihased.Lisamine Epson sool kuuma vanni on näidanud, et aidata vähendada põletikku põhjustatud artriit või muud lihashaigused.Soolalevanni põletikuvastased omadused näitasid positiivset mõju ka metaboolsete haigustega inimestele, nagu näiteks tüüp 2 diabeet mellitus.

4.Vannitamine võib su südame terveks teha.

Mõnede uuringute kohaselt võivad regulaarsed kuumavannid vererõhku vähendada.See on oluline, sest vererõhu alandamine võib aidata ennetada tõsisemaid südameatakke, nagu südameatakk või insult.Kasutades kaloreid, et edendada paremat verevoolu ja vereringet, siis#39;and a oma kehale väike harjutus.See teeb meist...

5.Nad põletavad kaloreid.

Mull on muidugi nii hea kui vesiaeroobika või aktiivne hüdroteraapia, kuid kuum vann võib põletada nii palju kaloreid kui jalutuskäik.

Kuues.Vannitamine võib leevendada külmetuse ja gripi sümptomeid.

Aur kuumas vannis on tõhus nina ja köhimise jaoks.Nina turse on tingitud ninaõõne põletikust.Aur liigutab veresooni näkku ja ninna, vabastades seega kõik limaskestad.Lahke vann võib aidata ka teie immuunsüsteemil viirusega paremini võidelda.

7.Pesemine võib vähendada nahapõletikku

Kuigi soomustatud vann muudab naha vastuvõtlikumaks ärritusele, soe vesivann koos mõnede eeterlike õlidega, nagu kookospähkliõli, oliiviõli või lavendli õli, ja kaerahelbed, võib paremini niisutada ja ravida kuiva või ärritunud nahka.Lisaks sellele on aroomiteraapia hea meeleolu reguleerimiseks või stressi vähendamiseks.

Kaheksa.Vanni võtmine võib sind rohkem ärkvele viia.

Kui sa võtad kuuma vanni, hakkad sa higistama. " selgitab Shannon Vaughn'i, Pursoma It& 35; 39 asutaja, mis on iseenesest tegevus, nii et inimesed tunnevad end pärast värskendatuna. " Veelgi parem: kui oled väsinud, siis vann võidetakse#39;t teeb sind uniseks, kuid kui oled#39;uinunud, aitab see sul magada sügavamalt.

Kuidas teha ülimat tervendavat vanni

Veetemperatuur ei tohiks ületada teie temperatuuri.Kuigi kuum vann tundub hea, on see#39;parem naha ja immuunsüsteemi jaoks.Lisa roos, lavendel, kalandula, aloe, õli või kookospähkliõli ja kaerahelbed.Epson sool on hea teie lihastele ja võib vähendada võimalust mis tahes infektsioon.Hoida kehaosad, näiteks näo, veest eemal, et vältida ülekuumenemist.Veeda 10-15 minutit, hingata ja lõõgastuda.


Eelmine: Ról snámha agus allais

Järgmine: No